Můj život s blogerkou... - Guest post od mého manžela

by - 19 prosince



Když se před takřka dvěma lety Petra rozhodla, že si založí blog, nevěnoval jsem tomu pozornost, zkušeností s tím už nějaké měla a jediné, co jsem si v té době řekl bylo, že "fajn, proč ne". 

Pak se ale postupnými krůčky začal blog stávat součástí našeho každodenního života, ale nepředbíhejme, to je až nyní, jak tomu tedy bylo na začátku... 


První články, pár fotek, ladění barev rozhraní a celkového vzhledu, formování zaměření, to byly první dny a týdny života blogu. Zatím více méně beze mě. 

Po pár dnech ale blog zaregistrovaly čtenářky a jejich počet začal narůstat. Rychle narůstat... Bylo potřeba je něčím zaujmout. A v tu chvíli mě poprvé Peťa poprosila, jestli bych jí nepomohl. Nepomatuji si to přesně, ale bylo to něco jako "Vezmi si s sebou prosím foťák, uděláme cestou rychle někde pár fotek". S postupem času se z toho stalo pravidlo a z tohoto pravidla moje první role "fotograf" :-) 

Ruku v ruce nárůstu čtenářek šly nároky na kvalitu příspěvků a vymýšlení nových věcí. Jo, jasně, anonymové namítnou, že celý blog je kopírka cizích nápadů, ale koukněte se někdy na data kdy se kde co objevilo ;) ale anonymové nebojte, i na váš druh se dnes dostane ;). Teď už těžko říct, kdo s tím nápadem přišel jako první, ale jednoho dne u nás padla věta "Hele a co místo fotek udělat OOTD na video?" Takže moje funkce se rozrostla, od té doby jsem byl i "kameraman". 

U těchto dvou rolí na nějaký čas zůstalo. Součástí našich procházek, výletů a dovolených se stal foťák a kamera, posléze foťák a kamera v jednom :-) Už ani nespočítám kolikrát jsem onu větu "zastav, tady uděláme to video/fotky" slyšel. Dokonce jsem se v té době poprvé přistihl, že jsem tu větu řekl i já, jako první. Focení na dovolených mě, přiznám se, baví o trochu víc, přecijen Peťa v plavkách, hi hi :-) .

Blog krásně rostl, skupina sledovatelek se rozrůstala a ze mě se stal "grafik". Bylo potřeba vyměnit záhlaví "Už je léto, tenhle obrázek se tam už prostě nehodí, nemohl bys něco vymyslet?". Mohl... Kdo by taky někomu jako je Peťa odolal, že :-). Tato role je asi moje nejoblíbenější :-). 

Všechno krásně fungovalo, ale pak to přišlo! Chvíle, které jsem se nějaký čas obával... Petra už nějakou dobu mluvila o tom, že by bylo super udělat společné video, ale vždycky z toho nějak sešlo. Jenže pak jsem jednou souhlasilZnáte to, slabá chvilka, s něčím souhlasíte a už se to s vámi veze. Od té chvíle to šlo ráz na ráz, den, kdy sem se měl stát "make up artistou" byl zde... Ačkoliv mělo video docela úspěch, Peťa se už ode mne nikdy nenechala nalíčit na nějakou důležitější akci, nevím čím to je, když tak mi napište do komentářů, jestli vás něco napadá. Tato role mi popravdě moc neseděla. Ale jsem rád, že vím, co je banánek, báze pod make up, jaké barvy se hodí k jakému barevnému typu, nevěřili byste, jak to funguje na ženský ;) 



S tím tak trochu souvisí i další role, "módní guru". Zrovna nedávno jsme byli na jedné super akci, fashion night by Gate magazine, ale nebudu prozrazovat podrobnosti, článek už se pro vás chystá ;).  

Bohužel, byly i chvíle ne zas až tak příjemné, ony byly vlastně docela nepříjemné. To když se poprvé ozvali anonymové. I když je má Peťa teď už na háku, tak ze začátku z nich byla smutná a řešila je. Pak se ale stalo pár věcí, některé anonymy jsme odanonymizovali a zjistili jsme, že spíš než je nějak řešit, je potřeba je politovat :-) . 

I přes negativa jsme se ale přenesli a já si mohl odškrtnout další zvládnutou roli - "psycholog". 

A dnes, i když je to k nevíře, stal se ze mě "redaktor" fashion a beauty blogu. A víte co? Docela mě to baví, takže kdo ví, možná tento článek nebude poslední. 



A jaký je tedy život s blogerkouSkvělý, protože blog, když se bere s rozumem, pro nás neznamená povinnost a přítěž, ale další věc, díky které můžeme trávit čas spolu...

You May Also Like

204 komentářů

  1. Krásný článek, připadá mi nostalgický :) Hlavně ta poslední věta je moc krásná :)

    Jinak teda koukám, kolik dostal manžel rolí a jak skvěle se jich zhostil!

    OdpovědětVymazat
  2. Fajn clanok!!! Najlepsi asi aky som u teba citala...je super ze zdielate spolocne blogerstvo, paci sa mi ako sa tento vas vztah na poli blogovania vyvijal, krasne popisane:) a tie role zvladas skvele !

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný, vtipný i dojemný! :) Výborný článek!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tvého muže skutečně obdivuji, že je tak ochotný a se vším ti Peti pomůže :) je fo hrozně fajn mít vedle sebe tak ochotného a spolehlivého chlapa :) jen tak dál ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Vy jste prostě krásný pár, který se ve všem podporuje a tak to má být. Moc Vám to přeji :)))

    OdpovědětVymazat
  6. to je krásně napsané! :) je skvělé, když budu mluvit k manželi, že v tom Péťu podporuješ a raduješ se z toho :)

    tvůj manžel Péťo, už bude potřebnou součástkou tvého blogu..jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  7. To je krásné! Hodíte se k sobě :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezky napsané ;) Jen tak dál! Přeju hodně štěstí v bloggerském světě, ale hlavně v tom soukromém ;) Jíťa (http://jb-photosite.blogspot.com)

    OdpovědětVymazat
  9. Achjo, vy jste tak krásný pár =)) jednou bych taky chtěla mít takové krásné manželství.

    OdpovědětVymazat
  10. Vy ste zkrátka nádherný pár. Jste oba moc sympatičtí a milý. Je krásné, že se ve všem podporujete, a tak to má být. Většina mužů by asi neměla nervy poslouchat řeči o kosmetice a tak :)) Jen tak dál moc Vám to přeji a doufám, že to není poslední článek tvého muže:))

    OdpovědětVymazat
  11. Super článek, jste boží pár :)

    OdpovědětVymazat
  12. Svou práci odvádíte skvěle a proto tu je tolik čtenářů. Takže podle mě vše děláte prostě na jedničku.

    Tento článek je moc hezký, přečetla jsem ho jedním dechem. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Mooooooooc pěkné!!!!!Strašně vám to přeji! :)) Taky bych jednou chtěla takového manžela!:D

    OdpovědětVymazat
  14. Super článek, několikrát jsem se zasmála, vtipné:) Určitě uvítáme další článek od nového redaktora :) Máš super chlapa Peti

    OdpovědětVymazat
  15. Hezky napsané, celou dobu jsem měla úsměv na tváři. Doufám, že se vám bude pořád hezky "spolupracovat" :-).

    OdpovědětVymazat
  16. Moc krásný! Přeji vám v životě jen to nejlepší, hodně zábavy a úspěchů s blogem :) Jste vážně úžasná dvojka, Peti, Mirku smekám <3

    OdpovědětVymazat
  17. To je tak hezký :-) moc povedenej článek

    OdpovědětVymazat
  18. Peťka závidím ti manžela ;) Môj priateľ má bohužiaľ úplne iné záujmy ako ja a ochotný pomôcť mi s niečím takýmto by mi myslím nebol. A určite by ho to nebavilo :) Krásny článok, myslím, že manžel by sa mohol vyjadrovať na blogu častejšie :)

    OdpovědětVymazat
  19. Teda pane manželi, máte skvělou ženu a ta skvělá žena má zase skvělého manžela.... Takže za sebe Vám budu zdravě závidět. A bylo to hezké čtení. Už se těším na Váš další článek. :) Petřin, aaaa,omyl, teda Váš blog se stal součásti i mého života. Díky a velký dík Petuli :)

    OdpovědětVymazat
  20. Hezky napsané, celou dobu jsem měla úsměv na tváři. Doufám, že se vám bude pořád hezky "spolupracovat" :-).

    OdpovědětVymazat
  21. JÉÉ! Peti našla sis opravdu toho PRAVÉHO muže přesně pro Tebe!
    GRATULUJI a Přeji Vám to!

    OdpovědětVymazat
  22. To je nádherný :). Jste krásnej pár a je strašně hezký, jak o tobě, Peti, manžel mluví :).

    OdpovědětVymazat
  23. Vy musíte být určitě poslední žijící dokonalý chlap! Taková podpora a nadšení pro věc. PÁNÍ, WOW! Peťa je skvělá ženská, co dělá svou "práci" velice dobře a když má takové zázemí není se čemu divit :). Krásný článek, opravdu doufám že není poslední. Byl by super nějaký článek o tom jak to vidíte vy, co se vám jako chlapovi líbí a tak. Vidět to zase trochu jinak.

    S pozdravem Joanna

    OdpovědětVymazat
  24. Jééj tá posledná veta je veľmi pekná a úprimná :-) veľmi vám držím palce nech ste takto spolu šťastní stále :-) článok splnil to, čo mal..pobavil a je to pekné spestrenie popri tvojich úžasných článkoch o móde a kozmetike :-)
    ps: ďakujem za odporúčanie na balzam na pery od značky Bione Cosmetics (Cannabis) už jeden vlastním tiež a je to úľava pre pery v mrazivých dňoch :-)

    Lenča

    OdpovědětVymazat
  25. Poslední věta je krásná:) A myslím,že každý uvítá více videí s manželem:)

    OdpovědětVymazat
  26. Krásnej článek! :) Pobavila jsem se :D, početla si a soucítila. Jsi super chlap a máš hlavně tu nejúžasnější manželku. :) Fandím Vám a bavíte mě! Mnohem víc, než leopard a princátko. To bude asi tím, že jste takoví opravdovější. Krásné Vánoce Vám oběma přeji.
    Mia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to Mia vystihla =) Jste takoví opravdoví, milí a sympatičtí =))

      Vymazat
  27. To je geniální článek! Vážně mě pobavil i dojal

    OdpovědětVymazat
  28. Jéé to je moc pěkně napsané! :) chválím takový přístup :)

    OdpovědětVymazat
  29. Krásnej článek!! :) Péťa má super společníka i pomocníka v jednom...

    OdpovědětVymazat
  30. Moc hezký článek,hezky napsané.A Petro,tvůj manžel,no co k tomu dodat,prostě je super.Oba jste bezvadní a přeji vám hooodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
  31. Peťo máte užasnýho manžela držte se ho jako klíště:) Moc dobrý článek! Opravdu moc dobrý! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Páni, strašně hezký článek ;) Moc vám to spolu sluší :)

    OdpovědětVymazat
  33. Abych řekla pravdu, první, co mě napadlo, jééé to je tááák sladkééé, když jste spolu už nějaký ten pátek a on je do tebe pořád táááák zamilovaný :) přiznej se, že tě po baráku na rukou nosí ;-) (P.S.: omlouvám se za to tykání, ale ve "Vy" formě by to asi tak nevyznělo)

    OdpovědětVymazat
  34. To je super, že blog tvoříte, dá se říct společně, myslím, nebo je vidět, že vás to baví OBA a to je důležité..ostatně se to odráží na počtu čtenářů..pěkně sepsaný ..super nápad- pohled na blog z mužského pohledu:-) přeju hodně úspěchů a krásné Vánoce:-)

    OdpovědětVymazat
  35. krásně napsané :)) Je super že se na blogu podílíte oba a je to pro vás zábavné :)přeji na dále hodně štěstí,úspěchu a radosti se společné práce :)

    OdpovědětVymazat
  36. ahoj Peti môžem sa opýtať ako rýchlo odpovedáš na maily? Písala som ti nejaké otázky a celkom by som to potrebovala niekedy okolo Vianoc tak či sa neoplatí čakať na odpoveď a hľadať inde :) ďakujem :)Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, mám těch mailů fakt hodně, odpovídám postupne, klidně napiš dotaz sem, jestli chceš odpovědět rychleji, díky.

      Vymazat
  37. Peťulko, měla jsi obrovské štěstí! Myslím si, že Tvůj manžel je Tvá pravá láska, do Vašeho vztahu nevidim, soudím z toho, co tu čtu, je to nádhera!!! Moc Vám to přeji! Ps: výborný článek :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Zavidim , najit tak ochotneho chlapa v tehle dobe je nadlidsky ukol..

    OdpovědětVymazat
  39. Jezis, ja vas zeru..Tebe Peti,i Tvyho uzasnyho manzela..jste vazne suprovy!!!Fandim vam obema a ac to zni divne, kdyz se nezname,za ty dva roky jsem si k Tobe proste vypestovala urcite vztah a mam Te rada:-)Prosim pokracuj/te oba v tom co delate,pac to delate absolutne bezkonkurencne nejlepsi ve svym oboru..a tresnicka...obcas na Tebe koukam i s pritelem,a on nedavno konstatoval, ze sice tu moji blogovou uchylku nejak nechape,ale ze chape ze Tebe mam nejradsi,ze se super poslocuhas, a ac on sam se o make-up nejak nezajima,Tebe dokaze poslouchat se mnou,a dokonce se i zasmeje u Tvejch kecacich videi-a tajne ho podezrivam ze se mu proste libis-coz mu teda nemuzu mit za zly,ze:-)
    Krasny Vanoce, mejte se moc hezky a nenech se otravit zavistivejma a neprejicima anonyma-ac ja jsem sama anonym,ale to je tim ze nemma ucet na google:-)
    Monika

    OdpovědětVymazat
  40. Krásně napsaný článek! Oba vás obdivu a hlavně váš blog! Jste opravdu sehraní a denně se těším co přijde nového: :)) Opravdu palec na horu !! :))

    OdpovědětVymazat
  41. Když jste teda takový DOKONALÝ pár, tak proč nemáte děti??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty si myslíš, že děti jsou předpokladem dokonalosti ?!

      Vymazat
    2. tvoja dedukcia je rovná 13-ročnej baby.. a naviac do toho ťa nič nie je !

      Vymazat
    3. nejsou předpokladem dokonalosti, to oni už jsou. ;) je to jejich věc a určitě jednou mimčo přijde :)R.

      Vymazat
    4. Já teda v dětech nic dokonalého nevidím a podle dnešních prvorodiček má Peťa ještě čas :-)

      Vymazat
    5. Tady ty komentáře fakt nesnáším, někdo děti třeba moc chce a mít nemůže milý anonyme.
      A nakonec je každého věc jestli děti bude mít nebo ne, děti opravdu nejsou předpokladem dokonalosti páru.

      Vymazat
    6. Co ti jako jako do toho? Starej se radši o sebe!

      Léňa

      Vymazat
    7. No já doufám, že ty děti nemáš. Protože by z nich vyrostli jen další nevychovaní a hloupí lidé.

      Vymazat
    8. Já teda nerozumím tomu, co je pořád anonymům do toho kdy, kde, kolik a jak mám/nemám/budu mít dětí, to je snad každého soukromá věc a myslím si, že stavět hodnotu vztahu na počtu dětí je velká chyba, znám poměrně dost případů, kdy prostě vztah neklapal, tak se pořídilo dítě na slepení a kupodivu, ono se to tím nespravilo a pak jsou největší chudáci právě ty děti, naproti tomu někde byl vztah super a s příchodem dítěte se to zhroutilo, protože to partneři neustáli, tedy kvalita vztahu podle mě skutečně nezávisí na počtu potomků, i když je to logické vyústění partnerství. Jinak k tomu dodám jen to, že si vážím všech dobrých rodičů, je to celoživotní a těžká práce, vychovávat dítě a určitě i poslání. Ráda bych předešla různým spekulacím typu nechce mít děti, nemůže mít děti atd., ale to se stejně nestane, tak se prostě k této věci už vyjadřovat nebudu, oni si stejně anonymové vymyslí, co se bude hodit jim. Já se celkově nemám problém bavit otevřeně o čemkoliv,ale nevidím jediný důvod, proč tu veřejně svěřovat tak intimní věc člověku, který se vyjadřuje tímto způsobem.

      Vymazat
    9. Peti presne...tohle jen Tvoje a manzelova vec..jinak deti=dokonalej par? o tom by mohla vypravet moje mamka,ktera ma 3 deti a muj otec se s ni stejne rozvedl,teta ma 2 deti tez rozvedena..a podobnych pripadu..tudiz mi komentar od anonyma prijde silne mimo!Coz ale vypovida o jeho inteligneci a potrebe si rejpnout, co si budem povidat..holt zavist je desna vec a doufam ze Te to bude uzirat dal,anonyme!!!

      Vymazat
    10. Domnívám se, že anonymu jde o jediné - ublížit. A protože zřejmě už "nebylo čím", bylo zvoleno toto.
      Peti a Miro, nedejte se! Zachovejte si svůj nadhled a nedávejte příležitost ke konfrontaci. V tom je vaše síla. Fandím vám a věřím, že to zvládnete levou zadní :o)
      Hodně štěstí!

      Vymazat
  42. az mi je luto, ze takychto chlapov je na svete uplne minimum :/ tvorite spolu krasny par a je uzasne, ako ta manzel podporuje v tvojich zalubach a ze ho aj sameho napadne spravit nieco, co by sa mohlo hodit na blog :) uzasne naozaj a ta posledna veta je krasna..velmi sa tesim na TAG ;)

    OdpovědětVymazat
  43. Pěkné, opravdu moc! Dobře se to čte.
    Je fajn, že v sobě máte podporu.

    OdpovědětVymazat
  44. Velmi příjemný článek. :) Ani nemám slov... :)

    OdpovědětVymazat
  45. Celý článek jsem přečetla jedím dechem, je to opravdu pěkně napsané.. a musím Ti Peti (i když už asi postopadesáté)napsat, že máš opravdu skvělého manžela !!! Jak o Tobě krásně píše, je vidět, že to všechno prožívá s Tebou a že Tě opravdu upřímně miluje.. :) Přeji Vám mnoho štěstí :)

    Vzkaz pro manžela: Už se těším na další článek! :)

    OdpovědětVymazat
  46. To je krásný :) A pak že činnosti ohledně bologu jsou jen pro ženský, že? Tvůj manžel potvrzuje opak a ještě ho to baví, což je skvělá kombinace! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Wau, pěkně napsaný článek...
    A hlavně kloubouk dolú...Mít při sobě takovou oporu a pomoc je vždycky příjemné...
    Nakonec nad už jen říci, že jsem krásný pár, takhle to má přesně být!
    Jinak, co se týče toho líčení, tak to bude možná jen v délce líčení:D Přece jen Péťa to už má v ruce a když jdete na tu akci, tak to musí "rychlovka":)))))

    OdpovědětVymazat
  48. Je to až dojemně krásné,jak se vy dva k sobě hodíte,jste si oporou a nejlepšími přáteli v jednom :-)

    OdpovědětVymazat
  49. Hrozně hezky a vtipně napsané =)

    OdpovědětVymazat
  50. Moc povedený článek...

    OdpovědětVymazat
  51. Tak to je super článek! Krásně napsáno:) Těším se na další:)

    OdpovědětVymazat
  52. Ohhhh, bože,
    naprosto skvělej článek, vtipně napsán, čiší z něj láska a takový to štěstíčko, který máte, že jste se našli :))
    Kdyby se tu něčeho podobného objevilo víc, rozhodně bych to uvítala!

    Krásné Vánoce (i když věřím, že se ještě na blogu "uvidíme":))

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  53. Jo a ještě chci dodat, že kdyby si tvůj manžel založil "blog pro chlapi", myslim, že by to mělo úspěch, hezky se čte :))

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  54. takového chlapa najít není lehké. můj přítel mi také pomáhá, fotí mě, čte články, uklidňuje.. ale taky vím, že třeba to focení ho moc nebaví (ani se mu kolikrát po pravdě nedivím :D) a stejně to pro mě dělá :) o to víc si toho samozřejmě vážím.

    OdpovědětVymazat
  55. Teda! Takový článek jsem tady nečekala, ale je krásný a plný lásky! Peťo, přeju vám to, vypadáte jako dokonalý pár který by měl jít všem příkladem! :)

    OdpovědětVymazat
  56. To je skvělý článek, máš úžasného manžela a věřím, že život s tebou musí být opravdu super :).

    OdpovědětVymazat
  57. V celé české blogosféře mi žádní bloggeři nejsou tak sympatičtí jako vy. To, co vytváříte není jen velmi inspirativní blog o módě a kráse, je to leckdy i takové pohlazení na duši. Bude to znít možná hloupě, ale fakt je mi s vámi dobře :-)
    Přeji vám oběma už nyní krásné Vánoce a úspěšný rok 2013!
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  58. Nechápu, jak někdo jako Vy, můžete žít s takovou namyšlenou slepicí jako je Petra. Máte na víc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by mě zajímalo z čeho usuzuješ, že je Péťa namyšlená... Myslíš, že jsou mnohem nafoukanější blogerky, které neodpovídají na maily, do diskuzí nepíšou, vše co není od Chanelu zkritizujou... Ty ses zase nudila, co? A určitě by Míra měl chodit s tebou, co? Protože ty si ta nejlepší, viď? Boha jeho, že si fakt nedáte pokoj...

      Vymazat
    2. Za to ty určitě nikoho nemáš,chudinko...Kdo by také chtěl závistivého,zlého,zamindrákovaného člověka,jako jsi ty.Jsi prostě takový zmetek,no.

      Vymazat
    3. Minimálně slečna Nikol alespoň vystupuje pod svým jménem;-) A co se týče charakteru Peťky - podle sebe soudím tebe, že?

      Vymazat
    4. Petra a namyslena slepice??? Tak to asi kazda sledujem blog nekoho jineho..pac neznam jinou takhle sympatickou a skromnou a milou blogerku,proste neznam!
      Peti,jsi nej:-)
      Monika

      Vymazat
    5. Jak může existovat tak hnusný člověk? Vzpamatujte se už všichni anonymové i ty!!! Vždyť je to nenormální, prostě jenom všichni anonym. závidíte a nevíte do čeho by jste vrtli aby jste někomu uškodilo. Tohleto vážně není normální... VZPAMATUJTE SE!!!

      Vymazat
  59. Krásný článek, Tvůj manžel píše skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  60. Ste úžasný párik! Pekne všetko ladí!

    OdpovědětVymazat
  61. To je nadhernej článek,moc vám to preju,uzasny jak tě podporuje:)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  62. Společně dělat radost ostatním i sobě je krásné. Pokračujte, fandím vám. Děkuji, vaše čtenářka M.

    OdpovědětVymazat
  63. Kdo by nechtěl fotit Peťu v plavkách, vždyť má tělo a obličej modelky ;) A jinak, toto je super článek, napiš jich ještě víc!! :)

    PS: Peti, řekla bych, že dnes hodně ženských pukne závistí. Takového manžela má málokterá ;)

    OdpovědětVymazat
  64. To je užasný článek! Péťa má štěstí že má takového manžela :) at vám to přináší jen radost.

    OdpovědětVymazat
  65. Boží! Manžel je sympaťák, Péťo. :)

    OdpovědětVymazat
  66. Péťo, máš dokonalého manžela ! Jak nádherně o tobě píše a já ho žádám, ať píše opravdu dál, protože tenhle článek mě opravdu bavil ! :-)

    OdpovědětVymazat
  67. To je strašně krásný :) Je vidět, že se máte moc rádi, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  68. Úžasný článek ! :) Moc se mi zamlouvá způsob uchycení a rozepsání všech "rolí" ! Je to fajn shrnutí. Péťa je skvělá, je všestranná a to se mi líbí. (mohla by být --> kosmetička, vizážistka, stylistka, redaktorka, moderátorka, třeba i herečka, komentátorka , návrhářka díky letitým zkušenostem, vkusu a znalosti modních trendů)..je toho určitě mnohem víc, tohle mě jen tak teď napadlo, když jsem začala komentář psát :) Rozumí tomu co dělá a snaží se posouvat dál. Jsem její velký fanda a pravidelná čtenářka! (neuteče mi žádný nový článek, i když to třeba není produkt pro mě, ani žádné video) Takže Vám jí závidím :D! Pěkný zbytek večera, Anett :)

    OdpovědětVymazat
  69. Úžasný článek, úžasný muž, skvěle se k sobě hodíte :)

    OdpovědětVymazat
  70. Nádherný článek, opravdu krása, moc vám přeji, abyste takhle šťastní byli napořád, jen když to člověk čte, tak pozná, jak moc se milujete a podporujete a to je vážně báječné :)

    OdpovědětVymazat
  71. super!! manžel uplně krásně popsal vše:) hodíte se k sobě a moc vám fandim!:))

    OdpovědětVymazat
  72. Skvěle napsané :) Je krásné že tě manžel tak podporuje, jen tak dál, nakonec se třeba stane spoluautorem :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  73. Parádní článek, moc vás obdivuji, věřím, že není lehké blogu obětovat tolik času, ale jak říkáte - je to čas společný a naplněný těmi nejlepšími chvilkami a vzpomínkami. Držím vám palce a přeji hodně nápadů do budoucna!

    OdpovědětVymazat
  74. Moc pěkný článek :)Jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  75. Téda, tohle je fakt suprovej článek! Něco jinýho, ale i tak hrozně zajímavýho a vtipnýho :)
    JaneB

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj :) moc všem děkuji za super komentáře.
    Možná to nebyl můj poslední článek tady na blogu, uvidíme... Nechte se překvapit jaké změny jsme si pro vás připravili do nového roku ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jee,tak to se moc tesime!!!:-)dekujeme ze "nam" venujete tolik casu a prace, jste oba skveli!!!:-)Monika

      Vymazat
    2. My děkujeme za spolupráci na blogu :) Vážně :)

      Vymazat
  77. Nádherné, uplně jsme to zhltala. Peti, strašně to na mě působí jak tě má manžel opravdu hodně hodně rád aj ak hodný člověk to bude. Moc vám to přeju, jste krásný spokojený pár.

    OdpovědětVymazat
  78. Super článek! Ale nejvíc se mi líbila ta věta s tím, že nevíte, proč se od vás nechce nechat Peta nalíčit :D Jste skvělý pár! Krásné Vánoce:)

    OdpovědětVymazat
  79. skvělý článek! doufám, že tě Péťa pustí ke klávesnici častěji, je to příjemné oživení a počtení :))

    OdpovědětVymazat
  80. Moc hezký. Peťa má štěstí, že má manžela, který ji takhle podporuje v tom co dělá a co ji baví. Není to dneska až tak časté a moc vám to štěstí oběma přeju :)

    OdpovědětVymazat
  81. Na to nejde říct nic jiného než- krása. Máš úžasného manžela :)

    OdpovědětVymazat
  82. To je fakt sladky, ja se primlouvam ze vic postu od manzela, je vtipnej, chytrej a navic fesak!!!

    OdpovědětVymazat
  83. Krásně napsaný článek :) Líbí se mi ten manželovo přístup :) Prostě jste super pár! :)

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj, krásný článek :) jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  85. Ježiš já Vás miluju (oba dva). Jste opravdu skvělá dvojka. Je to hezké vidět, že jste se zapojil do záliby své ženy. To mě se drahá polovička spíš posmívá, že si píšu "deníček". Hrozně ráda blog čtu a sleduju videa. Pokaždé mě něčím dostanete. Tenhle článek opravdu nemá chybu. Jen tak dál :-*

    OdpovědětVymazat
  86. Páni no to je moc hezký :) Krásně se k sobě hodíte :) Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  87. Moc hezky napsaný :) Manžel je teda Ferda mravenec - práce všeho druhu :)

    OdpovědětVymazat
  88. Opravdu skvělé,smekám před Vámi!
    Přála jsem si aby článek nikdy neskončil,hltala jsem každé písmeno,hihi :)

    OdpovědětVymazat
  89. Krásný článek. Peti, manžel to napsal krásně! :)
    e suuper, že pochopil, že blog není jen žrout času, ale další záliba a navíc díky které můžete být spolu. :)

    OdpovědětVymazat
  90. Už nějakou dobu přemýšlím, že se tě na to zeptám. Jak jsi vůbec svého manžela ,,donutila,,, aby ti pomáhal, ale to jsi ani nemusela :)- Máš veliký štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  91. Krásný článek! A krásný blog! Sleduji ho denně a moc vám fandím! Přeji mnoho úspěchů, ať se vám daří!!! Jana

    OdpovědětVymazat
  92. Tak to je nádhera :). Já jsem s blogem defacto na začátku, takže přítel je příležitostní fotograf :)...ale už je jen začátek :). Přeji Vám krásnou spolupráci :)

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj,.....konec nádherně řečenej =)

    OdpovědětVymazat

  94. Tento clanek mi velmi zaujal. Vendula

    OdpovědětVymazat
  95. To byl úžasný nápad!!! Senzační článek :-) Děkujemeee!!!

    OdpovědětVymazat
  96. Moc hezký článek, jste oba velmi sympatičtí a opravdu se k sobě dokonale hodíte. Z rýpavých anonymů si nic nedělejte to je jen závist, protože sehnat v dnešní době tak skvělýho manžela je skoro zázrak a někteří zřejmě nemůžou rozdýchat, že má Peťka takové štěstí. Jen tak dál, Lovely hair je můj nejoblíbenější blog. Krásné vánoce vám oběma! Petra

    OdpovědětVymazat
  97. Týýý jo článek je skvělej,snad bude více takových článků-P.S. Nic proti tobě Péťo,ty máš články taky skvělý. :) :) Jinak jste nádhernej pár.

    OdpovědětVymazat
  98. Skvělej článek,snad budou jěště někdy takové články. Péti nic proti tobě-tvoje články jsou skvělý a ráda je čtu. Jinak jste krásný pár.

    OdpovědětVymazat
  99. Bezva článek, přeji vám hodně štěstí.
    NATÁLIE

    OdpovědětVymazat
  100. Povedený článek..Peťo máš bezva manžela!Sima

    OdpovědětVymazat
  101. normálně se moc neozvývám, ale musím napsat, že je to skvělé!
    mile mě článek překvapil a pousmála jsem se, tak vám přeju jen další úspěchy :)

    OdpovědětVymazat
  102. super clanok, dam precitat manzelovi, urcite sa potesi, ze nie je 'jediny zainvolvovany' do beauty blogu :) ste sympaticky par!

    OdpovědětVymazat
  103. super článek, Peťa má prostě skvělýho chlapa, jakýho si zaslouží:)
    a z celého článku je nejlepší poslední věta:))

    OdpovědětVymazat
  104. Mně se moc líbí jak manžel Péťu podporuje a angažuje se vlastně v takových "ženských" tématech. Přece jen natáčet a fotit outfity, kosmetiku, líčení, účesy ... pustit se do diskuze s hromadou ženských (a také s nějakými slepicemi :-)) ... to by většina můžů s velkou ochotou nedělali.
    Ale tento blok už není jen o kosmetice, je vlastně i o životním stylu a do toho prostě manžel také patří :-). Hanka

    OdpovědětVymazat
  105. Super clanok! Mas zlateho manzela!
    Pekne sviatky!


    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  106. Opravdu moc moc hezky napsané :)

    OdpovědětVymazat
  107. Teda páni neměla bych blog předat manželovi? :D Moc bych vám všem chtěla poděkovat za úžasné komentáře, některé mne až dojaly, opravdu hrozně moc děkuju a vaší podpory si hrozně vážím, vždyt nejdůležitější na blogu jsou právě čtenáři, takže největší dík patří vám!

    Jinak co se týče dokonalého páru, to my určitě nejsme, taky máme své mouchy a měli jsme své krize a problémy jako každý, ale překonali jsme je a právě to nás posílilo a o to víc rádi se máme ted a vážíme si jeden druhého, v každém vztahu se najdou lepší a horší období a já doufám, že to naše dobré bude trvat co nejdýl, nejlépe na pořád :). A že mám super manžela, to vím a náležitě to oceňuji,ale zase mu to nesmíte moc řikát, aby si nezačal moc myslet :DDD......

    Opravdu všem děkujeme!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš pravdu, dokonalí opravdu nejste, když si manžel našel milenku...

      Vymazat
    2. Asi tě potěším - i když se mi tenhle článek líbí, pořád se víc těším na ty tvoje, teda hlavně na videa! ;)

      Vymazat
    3. no jo, anonyme a jsi to ty co :D, manžel to má ode mě beztak dovolený :D.....

      Dante: Tak to jsi mě opravdu potěšila, to jsi tady asi jediná jak tak koukám :D

      Vymazat
    4. neee,mazelovi blog nepredavej!!!:-)Ty jsi nase:-)a s manzelem se skvele doplnujete...a jinak, dokonalej par neni par bez mracku,ale prave par,kterej dokaze tyhle mracky rozehnat a stale fungovat jako milujici se par:-)
      Monika

      p.s. anonym manzelovi v posteli asi sviti,ze ma tyhle zaruceny info.-DDD

      Vymazat
  108. Manžel je vtipálek a je vidět, že má nadhled a to je pro život prostě super:-D Mějte se krásně a ať vám to pořád klape:-) Šárka

    OdpovědětVymazat
  109. Super článek, je hrozně důležitý mít partnera, který je chápavý a můžete vytvářet něco společně. Držím palce ať Vám to klape dál. Veselé Vánoce :) Xenie

    OdpovědětVymazat
  110. Skvělý blog, skvělý článek, skvělý manžel! Gratuluji:-)
    Eva

    giveaway Orofluido parfemky a Lush

    OdpovědětVymazat
  111. Máš úžasného partnera!
    Také bych si takovou podporu od přítele přála! :)

    OdpovědětVymazat
  112. To dám přečít příteli,at ví co ho čeká :-) Moc krásně napsané!

    OdpovědětVymazat
  113. Wooooow tak tenhle článek mě zároveň dojal a pobavil :-) pochval manžela za dobře odvedenou slohovou práci :-P ještě jsem sice neviděla video, kde tě manžel líčil ale asi se na něj hned podívám :-D Jste vážně skvělý pár :-) moc vám to spolu sluší :-) přeju vše nejlepší do nového roku a bohatého Ježíška :-) Maki :-)

    OdpovědětVymazat
  114. dokonalý :-) važ si ho a nikdy ho neopouštěj!

    OdpovědětVymazat
  115. jé to je hrozně hezky napsané :) moc mě článek bavil ..

    OdpovědětVymazat
  116. Moc pěkně napsané...osobně vás neznám, ale jste úžasní sympaťáci! Jen tak dál ...!!!

    OdpovědětVymazat
  117. Nikdy blogy nekomentuji ale tohle mne opravdu dostalo!Krásně napsané,ať Vám to spolu dlooouho vydrží!:))
    Klára

    OdpovědětVymazat
  118. Nejsem pravidelnou čtenářkou, ale článek mě moc zaujal. Ať se blogu daří, z blbých anonymů si nic nedělejte, jsou to ubožáci, už neví, co by :-) Hezké svátky.

    OdpovědětVymazat
  119. Moc hezky napsané, od srdce. Moc vám přeju, aby vám to vydrželo a všechny zkoušky času jste přestáli ruku v ruce! Jste krásný pár.

    OdpovědětVymazat
  120. To je tak krásnej článek:) úžasně se k sobě hodíte, jste si úplně souzení :)
    www.nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Čekám...kdy Tvůj manžel založí blog o módě a kosmetice pro muže :-)? A chválím manžela, že ti pomáhá s blogem, přece jen - ve dvou se to lépe táhne a vy jste toho příkladem. Už se těším až budete mít zase nějaké společné video, možná by to byl pro čtenáře blogu pěkný dárek na Štedrý den :-)
    Přeji oběma krásně prožité svátky a ať se blogu daří i v tom příštím roce.
    Veronika M.

    OdpovědětVymazat
  122. Jste úžasný pár, je vidět, že sis vybrala toho pravého :). Protože z článku je krásně vidět, jak je do tebe zamilovaný a ve všem tě podporuje. Tak to má být!

    OdpovědětVymazat
  123. Kamoska rikala, ze zna manzela z vejsky a ze se o nem tvrdilo, ze ho ma velkyho a s obrizkou, on je verici, nebo proc ji ma? Pritel by ji chtel taky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D tak ted koukám, co jsem to hromadně schválila, to mě opravdu pobavilo a zajisté by on sám potvrdil, že ho teda má velkýho :D :D :D

      Vymazat
    2. Jsem rád, že mě má pověst předchází :D :D :D ale asi není potřeba to nijak komentovat...
      1/ ano :D
      2/ ano, mám
      3/ ne, nejsem
      A že pozdravuji kamarádku :D že by se rýsovalo téma nového článku? :D :D :D

      Vymazat
    3. :-D :-D :-D šupa. Díky za protažení bránice!
      Lidi, přeju vám všem krásné a veselé vánoční svátky a šťastný nadcházející nový rok 2013. Hlavně, ať jsme zdraví (zdravý rozum nevyjímaje)!

      Vymazat
  124. Vy jste spolu tak krásní! (Trošičku závidím.) :) :)

    OdpovědětVymazat
  125. krásný článek,věřím,že vám dvěma to vydrží hodně dlouho ne-li napořád :)) jak manželství tak i blog! :)

    OdpovědětVymazat
  126. Ste úžasný pár a pána manžela je treba len a len pochváliť za to aký je šikovný ;))

    OdpovědětVymazat
  127. Absolutně nádherný článek a Peťce lze jen závidět! Před přítelem blog zatím trochu tajím. Ví, že něco takového mám, ví, co z toho pro mě plyne a neplyne, ale ještě jsem si netroufla jej na něj pustit. Slíbila jsem mu, že až mě přestane bavit psát články plné superlativů o něm samotném, tak mu tu adresu řeknu. :D

    OdpovědětVymazat
  128. To je překrásný, to mě uplně dojalo:_-)

    OdpovědětVymazat
  129. Nádhera.;* Nemužeš si přát lepšího manžela než máš. Každá ženská ti (tiše) závidí..!! Jste dokonalý pár..:)

    OdpovědětVymazat
  130. Už na srazu v Praze jsme říkali že je neskutečný jaká seš pro Péťu opora a je to tak :) Těším se na video a přeju Vám oběma krásné svátky a spoustu splněných přání v novém roce 2013. MsBajuskaaa

    OdpovědětVymazat
  131. Už na srazu v Praze jsme s holkama říkali že seš pro Péťu velká opora a je to úžasný! Přeju Vám oběma krásné svátky a spoustu splněných přání v roce 2013 :) MsBajuskaaa

    OdpovědětVymazat
  132. super článok :) naozaj krásny.
    dúfam, že teda nebude posledný :)

    OdpovědětVymazat
  133. Moc pěkné! Jen tak dál!
    Karolína

    OdpovědětVymazat
  134. Jé, to je krásné :) Mě přítel taky podporuje, je to hrozně fajn!

    OdpovědětVymazat
  135. Jé, vždyť vy dva jste jak reklama na šťestí.Jen tak dál,máme Vás moc rádi.
    Chtěla jsem Vám popřát krásné a spokojené Vánoce a hodně zdraví,šťestí a lásky do Nového roku.
    Ať je pro Vás rok 2013 ještě lepší než tento a jste spolu moc šťastný.
    Michaela

    OdpovědětVymazat
  136. Já jsem teda taky anonym, i když asi ne tak anonymní. Občas tady na sebe něco prásknu, ale tento článek mě donutil vzpomenout si jak jsem na tento blog začala chodit. Bylo to nehezké prohlášení mého manžela na začátku ledna a já hledala na netu něco jak se vylepšit. Díky Peťě jsem si nakoupila kvanta šminek a hadrů, co snad v životě ani nespotřebuju. Některý odstíny jsem do té doby ani nemusela. Třeba růžovou, nebo zelený lak na nehty (a jak mi sluší). Manžel je spokojený, že nejsem tak fádní a nevýrazná a letos ho teda musím pochválit, žehlí si to jak může a už mám strach se zmínit o něčem co by se mi líbilo, nebo bych chtěla, protože je pro něj jak povel: udělej to! To jen tak zase z mých výlevů.
    Blog se mi moc líbí a je fajn, že už v tom jede celá rodina. Někde jsem to taky psala, že má být Petra na manžela moc hodná, protože málokterý chlap by manželku takto dlouhodobě podporoval. Většina by brzo odpadla, nebo by se k tomu vůbec neměla.
    Tak všem přeji krásné svátky a úspěšný příští rok 2013
    Vaše 40 vlastně Lenka vlastně svobolenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lenko, moc děkuji za projevenou přízeň v letošním roce, Tvé komentáře a mě vždy potěší a ráda a s chutí si je přečtu a je mi ctí, že jsi tu našla inspiraci :) (snad nevadí,že tykám,ale přijde mi,že tu v blogovém prostředí si tak nějak všichni tykáme :). Přeji krásné svátky a vše nejlepší do nového roku!

      Vymazat
  137. Podle mě nejde říct nic jiného než že Vy jste se hledali, až jste se našli! :)
    Podle mě jste fakt super pár! Tak Vám přeji hodně štestí do dalších let! :)
    PS: super video, ostatně jako všechny :)
    Martina

    OdpovědětVymazat
  138. Pěknej pohled na blog z druhé strany ;). Líbí se mně, jak se na blogu podílíte společně a jak tě v tom manžel podporuje. Je moc vidět jeho pokrok v práci fotografa, fotky mně přijdou čím dál tím lepší. A celkově oceňuju, jak jde blog dopředu, neustále se zlepšuje a posouvá a taky překvapuje novými nápady. Přeju ti (vám), aby to tak šlo dál ;)

    OdpovědětVymazat
  139. Suprový článek a doufám, že nebyl první a poslední :)

    OdpovědětVymazat
  140. Uplně moc pěkný článek. Tvůj manžel je fajn, že tě v blogování podporuje a je to DOBŘE PROTOŽE TI TO JDE OPRAVDU SKVĚLE. Jen tak dal a přeju další společnou spolupráci na blogu a pěkné svátky. Katka

    OdpovědětVymazat
  141. krásně napsané! je úžasné, že dokážete takhle spolupracovat, jste skvělý pár :-)

    OdpovědětVymazat
  142. Máš super manžela:) Ale aj ja má momentálne priateľa, čo so mnou chodí nakupovať kozmetiku :)))))

    OdpovědětVymazat
  143. Páni. Já Vám tak závidím ani nevíte jak... Vy dva spolu tvoříte naprosto dokonalý pár :)) Mám Vás oba strašně moc, moc, moc ráda a mrzí mně, že společných videí Vás obou není více, Peťulka je nádherná žena a podle videí rozumná a prostě skvělá po všech stránkách :) Máte opravdu štěstí, že jste se zamiloval právě do Péti. Kdybych byla chlap tak Vám upřímně závidím. A máte odvahu se vůbec takhle vyjádřit a nebát se dotěrných anonymů. A nazávěr mi dovolte prosím pár slov pro Peťulku. Peti jsi suprová ženská a prosím, zůstaň nadále tak dobře naladěná, příjemná, usměvavá :) Máme tě všichni moc, mo, neskutečně moc rádi. Ani nevíš, jak jsem ráda, že znám takového človíčka, jako jsi ty. Mám tebe a tvého manžela, Vás oba, neskutečně ráda. :)
    Jste neskutečně suproví :))) Přeji Vám ještě nazávěr, ikdyž Vánoce jsou až za pár dní překrásné a láskyplné Vánoce a svátky a šťastný nový rok a aby se ti celý ten rok povedl co nejlépe :)) Mám Vás ráda :)) ♥♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  144. Zdravím Mr. & Mrs. =o)

    Jak začít... prostě závist! Je skvělé mít někoho, kdo toho druhého podporuje v jeho aktivitách a patří k tomu i blog. Blogařila jsem dřív, než jsem poznala svého přítele, ale pak jsem založila "společný blog", kde jsem psala jen já, ale o našich výletech. Nedávno jsem začala blog stěhovat na server s vlastní doménou. Přítel několikrát navrhl, že mi vlastní doménu pořídí, ale vždycky to zůstalo u toho slibu. Pak jsem ho obešla přes známého. Sice nemám tak moc navštěvované stránky, ale dělám je proto, abych měla vzpomínku na to, kdy jsem kde byla, kdy jsem co dělala, co mě v té době bavilo apod. =o)

    Proto vás dva tolik obdivuji! Skvěle se doplňujete!!! Moc vám přeju dalších XYZ společných článků, fotek a videí =o)


    Přeji hezké svátky,


    JK

    OdpovědětVymazat
  145. Hrozně moc vám všem děkuji za krásné komentáře a přání a i já přeji všem co nejkrásnější Vánoce a příjemný vstup do nového roku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak este jeden :) uzasny post od manzela bloggerky, ktoru prave zacinam sledovat.;) taketo clanky mam rada! :)
      Krasne sviatky,
      tin.

      Vymazat
  146. Proč hážete všechny Anonymy do jednoho pytle? vždyť je i většina co chválí a nepíše sprosté komentáře :)

    OdpovědětVymazat
  147. takový krásný článek!cetlo se to jedna radost:) manzel je opravdu vtipný :D Je vidět, že ho to bavilo:) a husband tag taky super. Koukala jsem na něj s přítelem a i jemu se moc líbil:)

    OdpovědětVymazat
  148. Vám to spolu sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  149. hezkej, milej článek :) úplně to čiší láskou. Jen malokterý muž by pomáhal své ženě s módním blogem. Klobouk dolů. :))))

    OdpovědětVymazat
  150. Ahoj Peti, moc příjemné čtení od manžela :) prošla jsem i komentáře, teda někteří lidi nosí mozek asi po kapsách a často jim vypadává, jinak to není možné takové dotazy a připomínky :D to prostě ... :D No comment :) Já jsem byla jako ty, také jsem si z anonymních negativních připomínek dělala hlavu, dnes mávnu rukou, je jasné, že se nelze zavděčit všem a tyto "dítka" mají hlavně problém samy u sebe.

    Vytvořili jste, doufám, že to tak mohu říci, s manželem krásný inspirativní blog a docela mi připomínáte Zuzku a Fredericka Light z doby, kdy společně dělali fitness kanál BodyRock.tv. Též byli světoví :) Bohužel jsou teď každý jinde, ale pevně věřím, že to se u vás stát nemůže :) Vy jste prostě páreček :)

    OdpovědětVymazat
  151. Zdravím Vás,
    dnes jsem na Váš blog zavítala poprvé :) četla jsem jen pár článků a shlédla pár videí a můžu říct, že jsem nadšená :) Odvádíte skutečně dobrou práci a rozhodně tady nejsem naposled. Obzvláště mě potěšila vaše videa na která se dá opravdu dobře koukat. Působíte na mě hrozně moc mile a sympaticky.

    OdpovědětVymazat
  152. Opravdu skvělý článek. Zasloužíte obdiv, že jste se zapojil do blogování spolu se svou ženou. Přeji vám hodně štěstí ve společném blogování a hlavně v životě!! :)

    OdpovědětVymazat
  153. To je super, že na blogu tak spolupracujete! :)) Jen tak dál ;)

    OdpovědětVymazat
  154. SKělý článek :) a jste skvělí lidé!

    OdpovědětVymazat
  155. Super..doplňovat se a pomáhat si, tak to má být!:)

    OdpovědětVymazat
  156. Péťo máš užasného muže. Myslím, že po tomto článku ti ho každá závidí. Je moc hezké jak ti manžel pomáha :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!